HOME      SITEMAP      MIJN S. SHADOW      ALLE MODELLEN      UW S. SHADOW      FOTO-GALERIJ      TECHNIEK      CONTACT

 

Mijn Silver Shadow

De DM-37-65
   Even voorstellen
   Het begin
   Uitvoering
   Taxaties
   RR&B-club

Trouwen
   Trouwen
   Bloemversiering
Historie
   Historie tot 1996
   Historie vanaf 1996
   Onderhoud vanaf 1996

Foto-galerij
   Foto's buitenzijde
   Foto's interieur en dashboard
   Foto's motor- en kofferruimte
   Foto's andere details

Taxatierapport 3 juni 1996
Taxatierapport 28 mei 1999
Taxatierapport 17 mei 2002
Taxatierapport 2 mei 2005
Taxatierapport 8 maart 2008
Taxatierapport 9 april 2011

 


Taxatierapport 9 april 2011(Alle taxatierapporten zijn letterlijk overgenomen, inclusief eventuele schrijffouten en foutieve waarnemingen.
Taxatiewaardes en persoonlijke gegevens zijn weggelaten; soms is dit met vierkante haken [ en ] aangegeven.)RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE DATUM: 09-04-2011
TAXATIE NR. 2011041014AUTOMERK


ROLLS ROYCE.


TYPE


SILVER SHADOW I.


MODEL


4 DEURS


BOUWJAAR


1969.   Eerste toelating: 09-05-1969.


KENTEKEN


DM-37-65.
Afgegeven deel 1: 03-08-1996.
Afgegeven deel 2: 03-08-1996.


WIELBASIS


303 CM.


KM. STAND


46.878 Mijlen. Afgelezen.


KLEUR


Wit.


UITVOERING


Stuur rechts.


CODE


Meldcode: SRH6839.


MOTOR TYPE


8 Cilinder benzine.


CHASSIS NR.


*SRH6839*


GEWICHT


2070 Kg.


EIGENAAR


... [naam, adres, woonplaats]


TEL.NR


N.v.t.


Motor:


8 Cilinder V motor, in lengte richting voorin geplaatst. Boring en slag 104,0 x 91,4 mm. Cilinderinhoud 6230 CC. De motor is voorzien van 2 SU carburateurs. De motor is origineel en in goede staat van onderhoud. Het motorcompartiment is goed verzorgd. Motor nummer 6839.


Versnell.bak:


Automatische 3 traps versnellingsbak, geheel origineel en in goede staat van onderhoud. Selectiehendel aan de stuurkolom. Dit alles origineel en in goede staat van onderhoud.


Remmen:


Hydraulische bediende schijf/remmen voor en achter. Dit alles voorzien van een rembekrachtiger. Handrem mechanisch op de achterwielen. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud.


Elektro:


12 Volts installatie. De kabelboom is geheel origineel en verkeert in goede staat. Het elektrische circuit is uitgevoerd met een hoofdstroom schakelaar.


Carrosserie:


Zelfdragende 4 deurs carrosserie van het type sedan. Voor zover waarneembaar is de auto geheel schade vrij. Raam-, deur- en carrosserierubbers verkeren in goede staat. Het geheel is goed onderhouden, verkeert in een goede staat met de normale gebruikssporen en is op een aantal kleine roestplekjes na geheel roestvrij.


Chassis:


Het onderstel en de daarop betrekking hebbende technische delen zijn, voor zover waarneembaar, origineel en in goede staat van onderhoud. Het geheel is voorzien van een hydraulisch veersysteem. Alles in goede staat van onderhoud.


Lakwerk:


Het lakwerk is uitgevoerd in de kleur wit voorzien van rode bies. De auto os destijds geheel overgespoten. Deze werkzaamheden zijn goed en deskundig uitgevoerd en het geheel is goed onderhouden.


Bekleding:


Volledig lederen bekleding in de kleur rood. Stoffen car/pet/set eveneens in de kleur rood. Stoffen hemelbekleding in de kleur grijs. Het interieur is geheel origineel en verkeert in een zeer mooie staat met minimale gebruikssporen. Het geheel geeft een verzorgde indruk.


Dashboard:


Geheel origineel en compleet. Alle meters werken naar behoren. Het dashboard, in de kleur rood (leder) en voorzien van houtwerk. Dashboard verkeert in een zeer mooie staat. Tevens is het dashboard uitgevoerd met een authentieke radio/cassette van het merk Radiomobile.


Chroomwerk:


In originele staat en geheel kompleet. Diverse delen uitgevoerd in RVS. Dit alles goed onderhouden en in zeer mooie staat.


Banden:


Merk banden: Cooper Lifeliner Classic II in de maat 235/70/R15 102S. De banden zijn voorzien van witte rand. Zowel de voor als de achterbanden verkeren in een goede conditie, 60% voor, 90% achter.


Velgen:


Originele stalen velgen voorzien van originele Rolls Royce wieldeksels. Het geheel verkeert in goede staat en zonder beschadigingen.


Opties:


Authentieke radio/cassette, veiligheids gordels in interieur kleur (rood), airco, bredere banden maat, startonderbreker, hoofdstroom schakelaar.


Keuring:


De auto is volgens de normen APK gekeurd.


Alarm:


De auto is niet voorzien van een goedgekeurd alarmsysteem, enkel en alleen van een hoofdstroom schakelaar.


Algemeen:


Het betreft hier een geheel originele Rolls Royce Silver Shadow I. De auto verkeert zowel technisch als cosmetisch in een zeer goede staat met de normale gebruikssporen. De auto wordt hobbymatig gebruikt en binnen gestald.Eindoordeel


Deze ROLLS ROYCE SILVER SHADOW I, bouwjaar 1969, is geheel origineel, vakkundig onderhouden en bevindt zich in goede staat met de normale gebruikssporen.

Ik stel de dagwaarde van bovengenoemde automobiel vast op een bedrag incl. BTW op: ... [waarde].

Naar eer en geweten en volgens de beste kennis en wetenschap getaxeerd te Waalwijk, zaterdag 09 april 2011, tijd 10.30 uur.

Opmerkingen:


Dit rapport dient uitsluitend ter bepaling van de waarde voor verzekeringsdoeleinden van het visueel getaxeerde motorvoertuig. De geldigheidsduur van deze taxatie is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit rapport is beslist géén technische keuring en kan daarom nooit als zodanig worden geïnterpreteerd. Dit rapport is niet overdraagbaar en is toepasbaar bij polisvoorwaarden volgens artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek. De door ons verrichte taxatie houdt geen enkele garantie in tot het realiseren van de vastgestelde waarde bij inruil of verkoop.

Maikel de Munnik - Taxateur, Specialist & Adviseur - Klassieke, Exclusieve Automobielen en Youngtimers
Register Taxateur VRT nr. 08-262-M
Vincent van Goghlaan 24, 5143 JP Waalwijk, Nederland - Tel 0416 652710
www.maikeldemunnik.nl - e-mail: info@maikeldemunnik.nl - Inschrijfnr. K.v.K. 17192895 - BTW nr. NL 1533.26.591 B01.


De volgende foto maakt geen deel uit van het taxatierapport. De foto is genomen op 25 april 2011 voor de poort van Efteling Bosrijk in Kaatsheuvel.

 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer