HOME      SITEMAP      MIJN S. SHADOW      ALLE MODELLEN      UW S. SHADOW      FOTO-GALERIJ      TECHNIEK      CONTACT

 

Mijn Silver Shadow

De DM-37-65
   Even voorstellen
   Het begin
   Uitvoering
   Taxaties
   RR&B-club

Trouwen
   Trouwen
   Bloemversiering
Historie
   Historie tot 1996
   Historie vanaf 1996
   Onderhoud vanaf 1996

Foto-galerij
   Foto's buitenzijde
   Foto's interieur en dashboard
   Foto's motor- en kofferruimte
   Foto's flying lady en andere details

 


Verenigingen van RR&B-eigenarenIn totaal ben ik lid van drie RR&B-verenigingen. Ik heb vele evenementen bezocht in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Duitsland, BelgiŽ en Zweden. Daarnaast zijn alle drie de clubs erg interessant vanwege hun bijzonder fraaie clubbladen.

De Mascotte
In 1996 werd ik lid van De Mascotte, in Nederland de grootste vereniging van Rolls-Royce- en Bentley-eigenaren.
Deze vereniging brengt een clubblad uit onder de naam "De Mascotte". Mijn eerste bijdrage aan dit clubblad publiceerde ik in 1997. Vanaf 2002 heb ik onafgebroken artikelen in dit clubblad gepubliceerd, veel daarvan over Silver Shadow modellen. Vijf jaren lang was ik hoofdredacteur van het clubblad en gedurende acht jaren heb ik de website (gemaakt en) beheerd.

Gedurende mijn lidmaatschap heb ik over de Rolls-Royce Silver Shadow en de daarvan afgeleide modellen presentaties verzorgd voor diverse regio's van De Mascotte. Van de belangrijkste sheets van de Silver Shadow presentatie heb ik afdrukken op deze site opgenomen. Klik hier op het woord PRESENTATIE om er naartoe te gaan. Vanaf 2010 verzorg ik ook presentaties over de Silver Spirit generatie. Van deze presentatie zijn geen afdrukken op deze site opgenomen.
In januari 2009 werd ik benoemd tot erelid van De Mascotte.


RROC
In 2004 werd ik lid van de RROC, de Amerikaanse "International Club for Rolls-Royce and Bentley Owners & Enthusiasts". Deze vereniging brengt een clubblad uit onder de naam "The Flying Lady".
In het lijfblad van de affiliate club "Modern Car" heb ik meerdere artikelen geplaatst over modeljaren uit de Silver Spirit periode.

RREC
In 2006 werd ik lid van de RREC, de Engelse "Rolls-Royce Enthusiasts' Club". Deze vereniging brengt een clubblad uit onder de naam "The Bulletin".

In medio 2014 heb ik samen met twee andere RREC leden aan de voet gestaan van het SZ Register. Alle info daarover is te vinden op rrsilverspirit.com/sz
 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer