HOME      SITEMAP      MIJN S. SHADOW      ALLE MODELLEN      UW S. SHADOW      FOTO-GALERIJ      TECHNIEK      CONTACT

 


TECHNIEK
   Hoofdmenu


ELEKTRICITEIT
ALGEMEEN

   Elektr. algemeen
   Werking
   Legenda
   Overzicht lampen

ELEKTRISCHE SCHEMA'S
   Elektr. schema's

SYSTEMEN EN
COMPONENTEN

   Ramen
   Stoelen
   Cruise control
   Versnellingshendel
   Het contact
   Zekeringen
   Accu
   Relais, servo's

WERKEN AAN
ELEKTRICITEIT

   Storingen
   Meten

 

 Elektriciteit


De elektriciteit van de Rolls-Royce Silver Shadow is zeer ingenieus, complex en bijzonder. Op deze pagina's wordt de elektriciteit systematisch uitgewerkt. De fraaie kleurenschema's zijn door Rob Wilde getekend.
Wij wijzen u er met nadruk op dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schades of mankementen aan uw auto als u op basis van het hier gepresenteerde materiaal aan uw auto gaat sleutelen of meten. Zie verder ook de disclaimer.

ELEKTRICITEIT ALGEMEEN >>

   Overzicht van het
   elektrische systeem.

U krijgt een overzicht van de elektrische systemen waarmee de Silver Shadow is uitgerust. Verder ziet u een legenda van de gebruikte symbolen. Met deze ingrediŽnten kunt u alle andere pagina's plaatsen in het grotere geheel.

ELEKTRISCHE SCHEMA'S >>

   Originele complete
   elektrische schema's.

Elke wijziging aan het elektrische systeem leidde tot een nieuw elektrisch schema. Zo zijn er tientallen elektrische schema's ontstaan. Op deze pagina's treft u vele van deze elektrische schema's aan.

SYSTEMEN EN
COMPONENTEN >>


   Constructie en werking
   van vele componenten.

We behandelen vele elektrische systemen en componenten en leggen u uit op welke ingenieuze wijze die zijn geconstrueerd. Zo vindt u uitleg over de ramen, stoelen, versnellingshendel, enzovoort. En van de elektrische componenten vindt u uitleg over relais, servomotoren, sensoren en dergelijke.

WERKEN AAN ELEKTRICITEIT >>

   Het opheffen van storingen
   aan het elektrische systeem.

Helaas gaan zoveel elektrische systemen en componenten ook wel eens stuk. In dat geval is het handig als u een diagnose kunt stellen en als u weet hoe u aan de systemen kunt werken. We helpen u graag bij de voorbereiding.

 
 


 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer