GA TERUG

 

Rolls-Royce Silver Wraith II (division)


1979, LRH34949, ZwartDeze rechtsgestuurde Silver Wraith II is geproduceerd in 1978 en afgeleverd in 1979. In het midden van het interieur is een scheidingswand (division) geplaatst die zowel voorin als achterin elektrisch geopend en gesloten kan worden. De auto is voorzien van allerlei bijzondere luxes. Onder andere televisie, video, telefoon, intercom, drankenkabinet en radio. Achterin is bovendien een tweede airconditioning ingebouwd waarvan de luchttoevoer op de C-stijl is gebouwd. Deze auto heeft desondanks spiegeltjes op de C-stijl. Normaal gesproken ontbreken deze "vanity mirrors" in auto's met division. Het plaatje op de dorpel met de naam Broughtons of Cheltenham is een plaatje van een eerdere dealer.
Deze Silver Wraith II is sinds 1992 in Nederland en heeft van 1994 tot 2004 deel uit gemaakt van een grote verzameling klassiekers. Hij stond te koop in december 2008 (foto's).

De auto is voorzien van een elektrische separatiewand.Achterin zijn alle accessoires ingebouwd die het leven aangenaam maken.


De naam van de dealer is vermeld op de dorpel. TOP OF PAGE ↑ 


Marinus Rijkers.   Disclaimer