GA TERUG

 

Bentley Continental


1988, DBJ23375, cobalt blueHet kleurenschema is: Cobalt blauw met blauwe kap, bekleding in perkamentkleurig leer met blauwe piping, blauwe vloerkleden met perkamentkleurige piping en blauwe lamswollen tapijten.
De eigenaar van deze schitterende auto woont in Houston. Hij schrijft: "Deze Bentley Continental uit 1988 werd oorspronkelijk aangeschaft door de CEO van Electrolux die hem in zijn vakantiehuis in Florida gebruikte. De auto was uitgevoerd met drie opties: het stuur is met leer bekleed om in lijn te blijven met de rest van het interieur, er werden picknicktafels bevestigd aan de achterzijde van de voorstoelen, en vier kristallen glazen werden toegevoegd aan elke cocktailbar in plaats van de gebruikelijke twee. Om een of andere reden vond de eerste eigenaar de originele kleur Royal Blue niet mooi en hij liet hem overspuiten in de kleur Firemist Blue Metallic.
De tweede eigenaar, een zakenman uit de regio Chicago, kocht de auto in 1995. Ook hij hield hem in zijn vakantiehuis in Florida. De auto was in perfecte conditie met een lage mijlenstand, maar hij vond de kleur niet "correct". Dus ook hij liet de auto tegen aanzienlijke kosten overspuiten in een passende 1988 Bentley kleur, Cobalt Blue. Hij bespaarde niet op onderhoud maar wilde uiteindelijk een vierdeurs auto. En dus zette hij hem te koop in Vantage Motor Works.
Ik ben de derde eigenaar, een marketing professional uit Houston. Ik kocht de auto van Vantage eind 2003. Hij had toen nog maar 20.000 km gereden in een tijdbestek van 15 jaar." TOP OF PAGE ↑ 


Marinus Rijkers.   Disclaimer